D E S P R E   S T U D I O 

Bun venit pe pagina mea de fotograf de familie!

 

Nani Nani Puișor s-a născut din dor de infinit, din iubire fără margini, din nevoia de siguranță și alinare în sânul familiei și a fost creat din dragostea necondiționată cu care ne creștem copii, care este moștenirea lăsată lor, generație după generație.

Nani Nani Puișor este universul de vis pe care îl oferim copiilor noștri, un spațiu sigur, o iubire fără margini care rupe o frântură de infinit, într-o alinare, pe care o vor purta în inima lor o viață întreagă.

Nani Nani Puișor scrie foto poveștile copiilor noștri cu penița timpului veșnic în inima copiilor noștri, ca o asigurare, că mereu vor fi în brațele sigure ale familiei.

 


   

D E S P R E   M I N E

Eu sunt Daciana Lipai iar studioul meu foto este în Oradea.

 

Fotografia a făcut mereu parte din viața mea, și am lucrat la numeroase proiecte fotografice dar cel mai mult iubesc să fotografiez portrete, în special să surprind inocența copiilor.

Am înțeles puterea unui portret prin emoția pe care îl poate surprinde. Sunt imagini de suflet pe care le scriem veșnic și le purtăm în suflet o viață întreagă. Este moștenirea pe care o lăsăm copiilor noștri.

A prins drag de fotografie de mică fiind, din Universul Sfânt în care m-au crescut în siguranță și iubire brațele bunicilor.

Un portret de familie care reprezintă universul meu și a primit o valoare inestimabilă. Eu le numesc fotografii de suflet, deoarece le vom purta mereu în suflet.

Un portret este menit să ne aducă mereu aminte identitatea noastră și valorile noatre, și bineînțeles, este creat să nu ne îngăduie să uităm nici o clipă din viața noatră trecătoare.

Să învătăm primim fiecare moment cu DRAGOSTE și BUCURIE.

Bunici


Toată munca mea a fost răsplătită în publicații de cărți și reviste de specialitate, în premii naționale și internaționale, ultima recunoaștere fiind în 2023 la unul dintre cele mai importante concursuri de fotografie, Annual Photography Awards, Locul 1, Medalia de Aur.


Doresc să ofer cât mai multe zâmbete și să le ofer păstrate în amintiri dulci, de aceea am creat sesiunile foto SMASH THE CAKE, marca Nani Nani Puisor. Pentru mai multe imagini și oferte te rog vizitează pagina mea de facebook, (@naninanipuisor).

 

P R O G R A M A R E

Nu lăsa să treacă aceste momente gingașe din viața copiilor tăi.

Stabilește o programare.

SMASH THE CAKE în studioul meu foto din Oradea
Te aștept.

 

Free Web Hosting