2 In Botez

~ Botez Catinca Irina ~ Un botez traditional romanesc in Oradea

In ianuarie am avut bucuria sa documentez un Craciun pe rit vechi mixat cu increstinarea fetitei celei mai mici a familiei. Nasii au venit de departe, de peste Prut, sa asiste la botezul organizat in Oradea, iar dupa cum spunea nasul:

-” Drumul a fost asa de lung, incat am pornit dis-de-dimineata, pe vreme buna, am ajuns pe soare, iar pe drum am prins ploaie, am prins neaua, am prins o ceata asa de deasa, incat nevasta era in fata si ne tot spunea, mai puteti veni putin, inca putin…”

E ceva deosebit, si nu poate decat sa te bucure, cand vezi atentia cu care toti si-au pus cu mandrie straie traditionale romanesti. E ceva de suflet. E ceva trait.

Petrecerea a fost organizata cu tematica Craciunului, unde toata lumea s-a imbracat ca atare.

Ne uitam cu totii, vedem familia perfecta, si ne inchipuim ca doar o dragoste imensa poate tine unita familia, realizand ca nu e usor, dar ei, parintii acestor 3 copii minunati, raspund cu usurinta, despre secretul lor:

-” Dragostea si ajutorul prietenilor si a familiei care ne inconjoara.”

Momentul preferat al serii a fost supararea de o secunda a Ilincai, sora mai mare a Catincai, pe parintii ei.

Pe NaniNaniPuisor.ro am imortalizat toate aceste momente, le-am aranjat frumos intr-un album, fotografiile le-am printat, sa se poata bucura familia zi de zi de ele.

Va dorim multa dragoste si fericire, sa va bucurati unii de ceilalti, sa va iubiti mult si “crestere mare Catinca Irina!”

 

NaniNaniPuisor

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Diana
  February 24, 2018 at 1:12 pm

  Multumim Dacianei pentru surprinxerea intocmai a atmosferei evenimentului. Era omniprezenta, dar discret, fara sa deranjeze. In ce priveste produsul final, pozele si fotocartea, promtitudinea este cea care o caracterizeaza. O recomand cu drag. A fost o colaborare placuta.

  • Reply
   naninanipuisor
   February 24, 2018 at 1:33 pm

   Multumesc mult! Un botez deosebit cu niste oameni minunati! Ma bucur mult ca am putut lua parte la eveniment!

  Leave a Reply

  Free Web Hosting